Home > Arrangementen > Trouwen en trouwfeest op een zeilschip

TROUWEN OP HET WATER 115 euro p.p. - All-in

Na de huwelijksceremonie op de wal (gemeente Waterland of in de eigen woonplaats) ontvangen we jullie hartelijk aan boord van jullie huwelijksbootje de Zuiderzee met prosecco en bruidstaart. Daarna gooien we de trossen los en hijsen de zeilen. Even helemaal weg! Tijdens de zeiltocht verzorgt de bemanning jullie met warme en koude borrelhapjes. 's Avonds is er een feestelijke barbecue op Marken of buffet voor anker. Na het afscheid van de gasten in de haven gaan wij (met rustig weer) met jullie voor anker voor de overnachting in de bruidskajuit oftewel een hele bijzondere bruidssuite in scheepsstijl.

Een exclusieve locatie voor een betaalbaar trouwfeest met de naaste familie en een groep goede vrienden om in huiselijke sfeer een ontspannen & gezellige dag te beleven!

zeilen

Ontspannen & gezellig

De zeiltocht is zowel voor sportievelingen als voor gasten die willen relaxen een heel mooi deel van jullie trouwdag! Wie mee wil helpen, kan aan het roer staan of de zeilen hijsen en de hele middag en avond is er veel tijd om eens rustig met elkaar te praten. Ondertussen is het schip natuurlijk een prachtig decor voor fantastische foto's van jullie als bruidspaar!

eten

Vers & lekker

Deze verzorgde dag is inclusief warme en koude borrelhapjes tijdens het zeilen, zoals warm gebrande nootjes, een uitgebreide kaas-worst-borrelplank, haring op roggeboord met een juttertje, gemarineerde kippepootjes. De BBQ ligt vol met lekker vlees, zoals Griekse steaks, kipsaté, lamspiesjes en gamba's en wordt aangevuld met vier huisgemaakte salades zoals een groene salade met geitenkaas en tijm-honingdressing, watermeloensalade met basilicum en feta, een Tabouleh van couscous met frisse groenten en verse peterselie en munt en een veldsla-makreelsalade met vergerookte makreel uit Monnickendamse rokerij en een dille-mierikswortel-dressing! Daarnaast zijn er aardappeltjes, stokbrood uit de oven met verschillende huisgemaakte kruidenbotertjes en sausjes.

 

drinken

ALLE drankjes inbegrepen

Alle drankjes zijn in de prijs inbegrepen. We schenken een prosecco bij de ontvangst met bruidstaart. Verder hebben we diverse frisdranken in huis. Ook de witte wijn, prosecco, rode wijn, bier én de borrel bij de haring zijn inbegrepen.

opstapplaats

Opstapplaats/afvaarthaven

De ligplaats van de Zuiderzee is tegenover 't Prooyen 6 in Monnickendam. Op een andere plek opstappen? We horen het graag!

prijs

Prijs

Een bruiloft - trouwfeest van bijvoorbeeld 14 tot 21 uur voor een groep van 20 t/m circa 34 personen kost 115 euro p.p.. Dit is inclusief BTW, bemanning, scheepshuur en bovenstaande verzorging.
Voor de romantische overnachting in onze bruidskajuit (na het huwelijk tot de volgende dag 10.30 uur) en het ontbijt rekenen we €250 extra.
Exclusief (niet inbegrepen): de bruidstaart (mag door jullie aangeleverd worden of kan bij ons besteld worden)

extras

Extra pluspunten van het trouw-arrangement

- Een hartelijke ontvangst en voorbespreking aan boord met Arnold en Pilou
- Veel variatie in buffet, hapjes en drankjes
- Een uur eerder komen om het schip te (laten) versiere en een uur rustig naborrelen en afscheid nemen van de gasten is inbegrepen in de prijs
- We zorgen voor een extra bemanningslid voor een optimale service
- Trouwen en inschepen in bijvoorbeeld Edam, Volendam, Amsterdam, Marken en Hoorn

eten
DEEL ARTIKEL
arrangementen
Trouwen op het water - jullie huwelijksdag in het kort
personen Voor een groep van 20 t/m 34 personen
prijs De prijs is €115 p.p. Dit is écht allinclusive!
zeilen Inclusief BTW, scheepshuur, ontvangst met prosecco, warme en koude borrelhapjes met borrel, uitgebreid buffet (BBQ of Buffet Mediterrané), koffie, thee, frisdrank, bier, witte wijn, rode wijn en prosecco.
tijd Van 14 tot 21 uur (of anders in overleg)
opstapplaats De opstapplaats is Monnickendam (of anders in overleg)

Jullie huwelijksdag op de Zuiderzee

14:00 uur

Na de huwelijksceremonie, ontvangen we jullie hartelijk aan boord met prosecco en bruidstaart

14:30 uur De trossen gaan los en we hijsen de zeilen - Tijdens het zeilen serveren we warme en koude borrelhapjes
18:00 uur Een heerlijk vers buffet met allerlei lekkers staat voor jullie klaar... helemaal naar wens!
20:00 uur Nog even genieten van het dessert van huisgemaakt frambozen-yoghurt-ijs met aardbeitjes. De koffie en thee met chocolaatjes staan klaar
21:00 uur We nemen afscheid in de haven van Monnickendam.

Reacties van onze bruidsparen

"Als je op zoek bent naar een bijzondere trouwlocatie is dit de plek. Arnold en Pilou zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je met volle teugen kan genieten van de mooiste dag van je leven."

"Vooral de bruidssuite en het ontbijt op het dek net buiten de haven is zeer de moeite waard. Een bijzondere ervaring die ons lang zal bij blijven."

"Alle gasten waren ontzettend enthousiast en wij genieten nog steeds na van deze prachtige dag. Sportief , gezellig en romantisch. We zouden het zo weer doen!"

'"Al weken voorafgaand aan het feest zijn we met open armen ontvangen door Arnold en Pilou. Zij hadden alle aandacht voor onze wensen en zorgden op ons verzoek voor halalvlees, alcoholvrije drankjes, extra cocktails en hield rekening met speciale dieetwensen van onze gasten."

"De ongedwongen sfeer, het mogen meehelpen bij het hijsen van de zeilen, de humor en gastvrijheid van de bemanning, het klopte gewoon."


Contact

Zin om jullie mogelijke trouwlocatie te bekijken? Kom dan langs om kennis te maken en bespreek jullie wensen en dromen, we maken graag een onvergetelijke dag van jullie trouwdag!


Zuiderzee Zeiltochten
Arnold Schmeinck en Pilou Ronchetti
Aan boord van Zeilschip de Zuiderzee
Tegenover 't Prooyen 6
1141 VD Monnickendam, Holland
Bel ons gerust voor meer info: 06-53676549
E-mail: trouwen@zuiderzee.eu