Home > Arrangementen > Vergaderen en brainstormen bij de houtkachel- vergaderlocatie Monnickendam - vergaderruimte bij Amsterdam

vergaderen en brainstormen 800 euro - All-in

Een inspirerende vergaderruimte bij Amsterdam, aan het water? Zeilschip de Zuiderzee is een bijzondere brainstormlocatie en ligt bijna elke dag klaar in de haven van Monnickendam! In de lente en zomer kan een deel van de vergadering of de koffiepauze aan dek plaatsvinden. In de herfst en winter is het scheepsruim behagelijk warm en extra sfeervol met een brandende houtkachel.

zeilen

Aan de wal in Monnickendam

Op loopafstand van de bushalte met busverbindingen naar Amsterdam Centraal, Purmerend, Volendam, Edam en Hoorn en met uitstekende parkeermogelijkheden nabij het schip.

eten

Eten

Het is mogelijk tegen meerprijs (15 euro p.p., minimaal 10 personen) een lunch te bestellen. Andere wensen of ideeën? We bespreken het graag!

drinken

Drinken

Bij ontvangst en tijdens de bijeenkomst is er met de verse koffie en thee. Verder staat er jus d'orange en water klaar. Optioneel is een borrel na afloop van de vergadering of brainstormsessie.
opstapplaats

Opstapplaats/afvaarthaven

De ligplaats is normaalgesproken Monnickendam. Willen jullie toch in Volendam, op Marken of in Edam vergaderen? Meestal kan dat! We rekenen hier voor het vergader-arrangement €100 extra voor.

prijs

Prijs

Drie uur vergaderen of brainstormen (vaste tijden van 9 tot 12 uur) kost 800 euro voor een groep t/m 25 personen. Dit is inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, jus d'orange, spa rood, spa blauw en iets lekkers.

extras

Extra mogelijkheden

Het is mogelijk om bijvoorbeeld een lunch te bestellen tegen 15 euro p.p. Desgewenst kan een borrel na afloop ook! Of misschien een lekker stuk huisgemaakte appel-pruimentaart bij de koffie? Of vergaderen voor anker op het weidse water? Andere ideeën zijn natuurlijk welkom.
vergadering aan boord van de Zuiderzee
DEEL ARTIKEL
arrangementen
Samenvatting
personen Voor een groep t/m 25 personen
prijs De prijs is €800 voor een groep t/m 25 personen.
zeilen Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, jus d'orange, spa rood en spa blauw en iets lekkers
tijd De opstaptijd is 9 uur, om 12 uur eindigt dit arrangement
opstapplaats De opstapplaats is Monnickendam
(of anders in overleg)

DAGBESCHRIJVING (voorbeeld)

9:00 uur

Inschepen in Monnickendam en ontvangst met koffie en thee

9:15 uur Start van de vergadering of brainstormsessie
10:45 uur Korte pauze aan dek
11:00 uur Tweede deel bijeenkomst
12:00 uur We nemen afscheid in de haven van Monnickendam.

Contact

Meer informatie?


Zuiderzee Zeiltochten
Arnold Schmeinck en Pilou Ronchetti
Postbus 46
1140 AA Monnickendam, Holland

Tel.nummer: 06-53676549
E-mail: info@zuiderzee.eu