Home > Vaararrangementen > Zeilen, lunch, borrelen en BBQ + overnachting - Weekend zeilen of tweedaags teamevent

Zeildag + hotel-overnachting vanaf 175 euro p.p.

Na een ontvangst met koffie, thee en huisgemaakt gebak, vers uit de oven, gooien we de trossen los en zetten de zeilen. Halverwege de zeiltocht staat de lunch klaar: met versbelegde broodjes en huisgemaakte soep. Het is mogelijk om even de benen te strekken op Marken of in Volendam. Daarna hijsen we de zeilen weer om van het weidse water te genieten! We sluiten de dag af met een luxe BBQ-buffet en een heerlijke dessert...

zeilen

Zeilen

Iedereen kan meehelpen aan dek! We hebben hulp nodig bij het hijsen van de zeilen, met zwaarddraaien, manoeuvres varen én we geven graag het roer uit handen. Zijn er een aantal mensen die niets kunnen of willen doen? Geen probleem!

eten

Eten inclusief

Deze verzorgde dag is inclusief ontvangst met koffie, thee en vers gebak uit eigen oven, een lunch van versbelegde broodjes met diverse vleeswaren en heerlijke Hollandse boerenkaas. Bij de lunch serveren we een huisgemaakte soep van seizoensgroenten. ’s Middags wordt een borrelhap van haring op roggebrood geserveerd met een juttertje! Aan het eind van de dag staat het barbecue-buffet klaar: met heerlijk vlees, zoals Griekse steaks, shaslick, lamspiesjes en hamburgers en wordt aangevuld met vier huisgemaakte salades zoals een groene salade met geitenkaas en tijm-honingdressing, een romige pastasalade met zalm, een Tabouleh van couscous met frisse groenten en verse peterselie en munt en een makreelsalade met vergerookte makreel uit Monnickendamse rokerij! Daarnaast is er stokbrood uit de oven met verschillende huisgemaakte kruidenbotertjes en sausjes.

drinken

Alle drankjes inbegrepen

- Thee en koffie
- Bier, witte wijn, rode wijn, prosecco
- Frisdrank en sap
opstapplaats

Opstapplaats/afvaarthaven

De afvaarthaven is normaalgesproken Monnickendam mét perfecte (gratis) parkeergelegenheid, een snelle busverbinding met Amsterdam en een goede overstap aan boord. Willen jullie toch in Volendam, op Marken of in Edam opstappen. Dat kan bijna altijd!

overnachten

Overnachting en extra's

We regelen graag een overnachting op een boerderij of in een hotel in de buurt.
prijs

Prijs

Acht uur zeilen, lunchen en BBQ (tijden zijn in overleg met ons naar keuze) kost ca 175 euro p.p. voor een groep van 20 t/m 34 personen. Dit is inclusief BTW, scheepshuur en bovenstaande verzorging en (afhankelijk van de beschikbaarheid en wensen) een overnachting in een hotel of op een boerderij in de buurt (meestal op basis van twee personen in een 2-persoonskamer).

extras

Extra's en variaties

In plaats van een BBQ is het ook mogelijk een Italiaans buffet of tapas te bestellen. Een Italiaans buffet bestaat uit huisgemaakte lasagne uit de oven, taggiatella met romige zalmsaus, penne met een kruidige champignon-peterselie saus, frisse salade, zelfgemaakte pesto, ciabatta met kruidenboter en schalen met typische Italiaanse kaas- en worstspecialiteiten en een dessert van heerlijk ijs.. De tapas zijn ondermeer kruidige kippepootjes,homemade albondigas, een plank met chorizo, manchego, olijfjes, krokante broodjes met ricotta-tapenade etc.
gasten aan boord van de zuiderzee
DEEL ARTIKEL
Familieweekend zeilen met hotelovernachting
Samenvatting
personen Voor een groep van 20 t/m 34 personen
prijs De prijs is ca €175 p.p. (20 t/m 34 personen) en tussen de €185 tot €265 p.p. voor een groep van 10 t/m 19 personen.
zeilen Inclusief BTW, scheepshuur, ontvangst met koffie, thee en warm gebak uit de oven, lunch, borrelhap met een borrel, een barbecue-buffet, frisdrank, bier en wijn. En inclusief een overnachting in een hotel of op een boerderij in de buurt, indien beschikbaar
tijd De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg)
opstapplaats De opstapplaats is Monnickendam
(of anders in overleg)

mogelijke DAGBESCHRIJVING

11:00 uur

Opstappen in Monnickendam en ontvangst met koffie, thee en een van onze warme bakspecialiteiten uit eigen oven.

11:15 uur De trossen gaan los en we hijsen de zeilen.
12:30uur De lunch staat klaar. Naar wens kan tijdens een tussenstop in Volendam of op Marken. Of met mooi weer voor anker!
15:00 uur Tijdens het zeilen serveren we een Hollandse borrelhap van haring op roggebrood, kaas en worst mét een juttertje.
17:00 uur Het barbecue-buffet staat klaar
19:00 We nemen afscheid in de haven van Monnickendam.

Contact

Meer informatie of een aanvraag doen?


Zuiderzee Zeiltochten
Arnold Schmeinck en Pilou Ronchetti
Postbus 46
1140 AA Monnickendam, Holland
Tel.nummer: 06-53676549

E-mail: arnold@zuiderzee.eu
Kvk-nummer: 517 99596
Bankrekening: ABN Amro Hoorn 449326640