Fotoshoot op het water

Fotograferen op ons zeilschip is echt een feestje met al die mooie details en die wisselende decors! Voor professionele fotografen die op zoek zijn naar een unieke locatie voor een fotoshoot is de schittering van het water en het mooie licht op het water fantastisch te gebruiken om hun onderwerp te benadrukken.

En natuurlijk ook voor fotografie-verenigingen en hobby-fotografen die wel eens iets nieuws willen uitproberen op het gebied van contrasten, uitsnedes en onderwerpkeuze is er voor ieder wat wils. Vergeet je uv-filter niet en probeer eens te werken met een polarisatie-filter.

Helemaal overtuigd (wat blijf ik toch hangen in de zeiltermen) van onze locatie voor een fotoshoot? Stuur ons een mailtje wanneer de fotoshoot plaats kan vinden en het aantal personen, dan sturen we een passend aanbod toe. Als je alleen wilt opstappen en je camera wilt meenemen, kijk dan eens op onze meezeildagen in de ticketshop.

Ingrediënten: goed gezelschap, een mooie tjalk met een leuke tuigage, nieuwe antifouling voor de snelheid van het schip, veel zon en een lopend windje…. En veel water. Dit is het resultaat. Met dank aan mijn macro-objectief!

Zeilen en fotograferen op de Zuiderzee

Zeilen en fotograferen op de Zuiderzee

Details fotograferen op de Zuiderzee

Details fotograferen op de Zuiderzee

Zeilen en fotografie

Zeilen en fotografie

"<yoastmark

Fotoshoot op een zeilschip

Fotoshoot op een zeilschip