Prijzen dagtocht zeilen in 2020

Tijdens de Coronatijd gelden bij ons aangepaste tarieven. Alle anderen tarieven op de site zijn op dit moment niet van toepassing. Voor een geheel verzorgde zeiltocht met catering, exclusief voor jullie groep gelden onderstaande prijzen. Wil je opstappen met een kleiner groepje of zelf iets te eten meenemen, boek dan een van de meezeildagen, die we in de komende tijd extra vaak aanbieden.

Alle prijzen per groep en inclusief btw, scheepshuur en genoemde drankjes en hapjes.

PrijsAantal uurZeil-arrangement
voor een groepsuitje
(groep t/m 15 personen)
Tijden
€ 10204 uurMiddag zeilen met lunch10 tot 14 uur
(zo tot do 11-15 u)
€ 12005 uurZeilen, taart & bubbels10 tot 15 uur
(zo tot do 11-16 u)
€ 14505 uurZeilen, borrelen en BBQnaar keuze
€ 19508 uurDag zeilen op het IJsselmeer:
Incl. taart, lunch, borrel en BBQ
naar keuze
Prijs
p.p.
Aantal uurMeezeildagen
(voor 1 t/m circa 12 personen)
Tijden
€ 59,506 uurINDIVIDUEEL meezeilen IJsselmeerZie afvaardata
€ 72,507-7,5 uurINDIVIDUEEL meezeilen WaddenZie afvaardata
prijzen dagtocht zeilen IJsselmeer

Goed om even te lezen!


  • Bijzondere wensen: Bepaalde wensen of ideeën over de duur van de zeil-dagtocht, de invulling, de hapjes en drankjes of eventuele uitstapjes aan de wal? We vinden het altijd leuk om mee te denken en maken graag een passend programma op maat!
  • We kunnen de maaltijden ook met alleen biologische producten bereiden, we rekenen hiervoor 20% bovenop de arrangementsprijs.
  • Allinclusive prijzen dagtocht zeilen: Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief scheepshuur, BTW, havengelden, bemanning en de beschreven verzorging. Het is dus écht allinclusive!
  • Optie: Een bepaalde datum in optie nemen? Wij geven in principe altijd een optie voor een week, op korte termijn geldt een kortere optie.
  • Reserveren: Wij sturen een contract toe, dat ondertekend terug gestuurd moet worden om de reservering wederzijds te bevestigen.
  • Betalingscondities: Bij contractondertekening vragen wij een aanbetaling van 50 % van het totaalbedrag. De resterende 50% moet 14 dagen voor afvaart worden voldaan.
  • Onze algemene voorwaarden staan hier.
  • Storm- of annuleringsverzekering: Het is mogelijk via Kuiper Verzekeringen een verzekering af te sluiten.
  • Let op! Lees de Corona-protocollen goed door. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om met verkoudheid of koorts deel te nemen aan de geboekte zeiltocht.
Tarieven vaartocht inclusief hapjes en drankjes