As verstrooien op het IJsselmeer

Een bijzonder afscheid op het water, in huiselijke sfeer? Zonder officiële toespraken? Dan past een herdenking en/of het as verstrooien op ons zeilschip heel goed bij wat jullie zoeken. Bij ons kunnen jullie afscheid nemen op een hele ongedwongen manier. Tijd voor een ontspannen en misschien zelfs gezellige dag met vrienden en familie…


Afscheid op het water… in alle rust

– Vriendelijke ontvangst en zeilprogramma naar wens
– Buffet-tafel aan dek voor het allermooiste uitzicht tijdens het eten
– Desgewenst …. huisgemaakte taart!
– Bemanning met onverdeelde aandacht voor de gasten en ongekende liefde voor het schip
– Rust tijdens het zeilen… Op de Zuiderzee draait geen generator.
– Wij leven  van de wind…

As verstrooien op het IJsselmeer – kort

Afscheid op het water

AANTAL PERSONEN
Onze arrangementen zijn met liefde en zorg samengesteld voor groepen van 20 t/m 30 personen. Hieronder staan een aantal voorbeelden voor een asverstrooiing op het IJsselmeer. Andere wensen? Is de groep groter of kleiner, vraag gerust meer info voor een afscheid zeiltocht op maat. Bel even met Arnold: 06-12216936 of stuur een mailtje.

TIJDEN EN AFVAARTHAVEN
De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg).
We zeilen vanuit Monnickendam. Liever zeilen uit Volendam, Edam of Marken, omdat jullie met degene van wie jullie afscheid nemen speciale herinneringen koesteren aan een van die plekken? Dit kan in overleg ook geregeld worden.

Kies hier uit de mooiste zeiltochten voor uw afscheid of asverstrooiing op het IJsselmeer

Dag zeilen op het IJsselmeer

Dag zeilen op het IJsselmeer

110 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
De hele dag het water op met vrienden en familie. Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.
optie:
2 uur verlenging met bbq-buffet en drankjes voor €50 pp extra.
> De hele dag zeilen op ons zeilschip

Feestelijke allinclusive zeildag

Het leven vieren & zeilen

110 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
Een afscheid met een beetje meer kleur? Of liever iets ingetogener? Deze zeiltocht is inclusief BTW, scheepshuur (4 uur), koffie, thee en taart, lunch, borrelhapje en (desgewenst) prosecco, bier, wijn, frisdrank.

> Afscheid van een geliefde – Het leven vieren (Programma is geschreven voor feestelijke gelegenheden en kan naar wens aangepast worden)

Middag zeilen op het IJsselmeer

Middag zeilen

90 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
Allinclusive voor een middag varen (4 uur van 11 tot 15 uur of van 13 tot 17 uur). Inclusief scheepshuur, lunch, borrelhapje, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

Afscheid tijdens een middag varen op het IJsselmeer

We reageren zeer snel

4 + 0 = ?

Reviews over de zeiltochten van de Zuiderzee


Een dag om nooit te vergeten

Van ontvangst tot uit zwaaien helemaal top geregeld. Het fantastische schip ‘de Zuiderzee’ is op zichzelf al geweldig, maar de crew Arnold, Pilou en de rest maakten het echt helemaal af. Je voelt je er meteen thuis, je mag meehelpen, zelf aan het roer etc etc. Van binnen heel gezellig en compleet ingericht.

Arnold en Pilou, ik hoop dat jullie nog heel lang dit fantastische werk blijven doen.

    Amerensia en Mark van Houwelingen – juni 2014


Een Aanrader!

5 oktober hebben wij ons teamuitje gehad op de Zuiderzee en we hebben een fantastische dag gehad. Het prachtige weer heeft natuurlijk meegeholpen, maar onderschat de gastvrijheid van Arnold, Pilou en Simon niet. Voor de inwendige mens wordt uitstekend gezorgd en het is vooral de bedoeling dat iedereen het erg naar zijn/haar zin heeft. Dat is gelukt. Een tocht met de Zuiderzee is een aanrader!

  Ria Schaap – 26 oktober 2018


Fantastische plek!

De boot is fantastisch en het wisselende uitzicht was buitengewoon mooi. Ook het personeel is zo lief, heeft een hart voor de zaak. Kortom: een aanrader!

    Gijs en Nollie – juni 2015

Lees veel meer beoordelingen over de  zeiltochten die wij de afgelopen jaren maakten met zowel zakelijke groepen als groepsuitjes met vrienden en familie.

Warme aanbeveling van onze kant

Mochten jullie hulp nodig hebben bij het organiseren van het afscheid kunnen we Carla en Fleur van Symfonie Uitvaarten van harte aanbevelen. Met veel aandacht zijn zij een stille kracht achter een bijzonder afscheid.