Klassenuitje zeilen op het IJsselmeer

Een onvergetelijk klassenuitje zeilen op het IJsselmeer organiseren? Waar iedereen mee kan doen en samenwerking een belangrijk onderdeel is? Dan is een sportief klassenuitje zeilen vanuit Monnickendam een echte aanrader! Bij ons kunnen jullie een leerzame en actieve dag zeilen op het water combineren met educatieve uitstapjes op de wal. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Museum van de 20e eeuw in Hoorn, een programma op het voormalige eiland Marken, uitstapje in historisch Edam of bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen (in 2021 gratis voor scholieren) ….

Een schoolreisje op de boot

  • Leerzaam en sportief zeilen op een ontspannen manier
  • Leren zeilen en eventueel knopen of splitsen
  • Educatief programma op de wal mogelijk
  • Bemanning met onverdeelde aandacht voor de gasten en ongekende liefde voor het schip
  • Rust tijdens het zeilen… Op de Zuiderzee draait geen generator.
  • Wij leven als familie van de wind…

Kortom: Kom een sportief schoolreisje maken op ons zeilschip!

Klassenuitje zeilen op het IJsselmeer – kort

Schoolreisje op de boot, sportief klassenuitje zeilen

AANTAL PERSONEN
Ons schip is geschikt voor groepen t/m 34 gasten, afhankelijk van de op dat moment geldende regels.  We kunnen altijd meerdere schepen organiseren voor grotere groepen. Als de klassen wat kleiner zijn, is er meer aandacht per persoon mogelijk. Zoals in het walleven ook!  Bel even met schipper Arnold: 06-12216936 of stuur een mailtje.

PRIJS, TIJDEN EN AFVAARTHAVEN
Voorlopig is dit zeiluitje op maandag, dinsdag en woensdag te boeken. Voor een dag van 8 uur rekenen we €1800 of voor een halve dag van 4 uur (9 tot 13 uur of 14 tot 18 uur) €1200. De afvaarthaven is Monnickendam. Jullie nemen dan zelf lunchpakketjes en iets te drinken mee.

Of kies hier uit de volledig verzorgde zeiltochten

Dag zeilen op het IJsselmeer

Dag zeilen op het IJsselmeer

110 euro p.p. – all in – 20 t/m 30 personen
All inclusive voor een dag varen (6 uur). Inclusief scheepshuur, btw, taart, lunch, borrelhapjes, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

op aanvraag:
2 uur verlenging met BBQ Buffet en drankjes kost €50,00 extra pp.

> Vier ook een zilveren bruiloft of jubileum op een zeilschip

Feestelijke allinclusive zeildag

Feestelijke dag zeilen

110 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Iets bijzonders te vieren? Deze zeiltocht is inclusief BTW, scheepshuur (5 uur), koffie, thee en taart, lunch, borrelhapje en prosecco, bier, wijn, frisdrank.

> Iets te vieren? Dan is deze feestelijke dag heel bijzonder

Een avond zeilen vanuit Monnickendam

Avond zeilen

125 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Allinclusive middag/avond zeiltocht met het personeel (5 uur). Inclusief scheepshuur, luxe seizoensbuffet (of BBQ), een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Een feestelijke borrelavond met BBQ én zeiltocht

We reageren zeer snel

6 + 0 = ?

Reviews over een klassenuitje zeilen op het IJsselmeer


Warme en hartelijke mensen

Jammer dat er maar 5 sterren zijn om te vergeven. Het was een onvergetelijke dag met zulke warme en hartelijke mensen dat je de tijd helemaal kon vergeten en gewoon kon genieten. De leerlingen waren meer dan enthousiast en leerden veel tijdens de tocht. Ik zou heel graag terug willen komen, ook privé. Na de zeiltocht konden de studenten dankzij jullie genieten van een kampvuur en BBQ. Veel succes in de toekomst, fijne gasten en het allerbeste voor het gezin.

Marc G. – april 2018

 

Geweldige dag

Arnold en Pilou en scheepsmaat Erik wat een geweldige dag hebben jullie ons gegeven het weer zat mee dat is een mooie meevaller maar leuke verhalen in een relaxte omgeving en af en toe even de schouders eronder om te zeilen.

Heel de dag aan het roer was voor mij erg leuk. Het eten was heerlijk en met liefde bereidt kort om een echte aanrader. Tot zekers een volgende keer!

  Roel R. – april 2018


Het was een geweldige ervaring

Het moment dat je uit de haven komt, de motor uitgaat en het schip vaart krijgt dankzij de zeilen heeft een diepe indruk achtergelaten. Het warme onthaal en de fijne sfeer aan boord hebben ook geholpen om deze dag onvergetelijk te maken.

Thomas Renner – oktober 2017

Lees veel meer beoordelingen over de zeiluitjes die wij de afgelopen jaren maakten met zowel zakelijke groepen als groepsuitjes met vrienden en familie en en ook over klassenuitje zeilen. Kijk ook eens wat we meemaken op onze Facebook pagina.