Personeelsuitje zeilen Volendam

Frisse lucht en een weids uitzicht over het water. Een decor van mooie zeilschepen met de havenplaatsjes Marken en Volendam aan de horizon. Tijd om met collega’s te genieten van een personeelsuitje zeilen op de Zuiderzee, een schip waarop iedereen zich thuis en welkom voelt.

Oogje in het zeil houden

Echt zeilen… zoals het schip al meer dan 112 jaar doet. Na een uitgebreide uitleg van de bemanning over het schip en haar tuigage, gaan de trossen los en is er voor ieder gastbemanningslid wat te doen: zeilen hijsen, een koers uitzetten, het roer overnemen of voor degene die wil: een oogje in het zeil houden bij al deze werkzaamheden. Luieren mag namelijk ook.


Waarom kiezen gasten voor de Zuiderzee

– Bemanning met onverdeelde aandacht voor de gasten en ongekende liefde voor het schip
– Een schipper met 23 jaar ervaring
– Het enige dagtochtenschip zonder draaiende generator. Dus een heerlijke rust tijdens het zeilen…
– Buffet-tafel aan dek voor het allermooiste uitzicht tijdens het eten
– Het enige dagtochtenschip met huisgemaakte taart!
– Wij leven als familie van de wind…
– Samen met jullie houden we een stuk Nederlandse geschiedenis levend

Personeelsuitje zeilen naar Volendam – kort

AANTAL PERSONEN
We hebben mooie arrangementen samengesteld voor groepen van 20 t/m 34 personen. Hieronder staan een aantal voorbeelden.  Is de groep groter of kleiner, vraag gerust meer info over een passend personeelsuitje. Bel even met Pilou: 06-53676549 of stuur een mailtje.

TIJDEN EN AFVAARTHAVEN
De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg).
De opstapplaats is Monnickendam (of Volendam in overleg)

Kies hier uit de meest geliefde personeelsuitjes

Middag zeilen op het IJsselmeer

Middag zeilen

60 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Allinclusive voor een middag varen (4 uur van 10 tot 14 uur – zo t/m do is ook 11 tot 15 uur mogelijk). Inclusief scheepshuur, lunch, borrelhapje, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee. Kom ook een middag varen op het IJsselmeer!

Een heerlijke middag met het personeel op pad?

Een avond zeilen vanuit Monnickendam

Avond zeilen met collega’s

88 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Allinclusive middag/avond zeiltocht met het personeel (5 uur). Inclusief scheepshuur, luxe seizoensbuffet (of BBQ), een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Een gezellige avond met het personeel op het water

Dag zeilen op het IJsselmeer

Dag zeilen met het personeel

115 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Allinclusive personeelsuitje varen (8 uur). Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, een luxe BBQ-buffet, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Een bijzondere personeelsdag zeilen organiseren?

We reageren zeer snel

0 + 2 = ?

Reviews over een personeelsuitje zeilen

Heerlijke boot

Als ons jaarlijkse personeelsuitje zijn wij dit jaar een dag wezen zeilen aan boord van de Zuiderzee. Arnold, Erik en Rick hebben ons een fantastische dag bezorgd, waarbij we werkelijk niets te kort zijn gekomen.

De Zuiderzee is een heerlijke boot, waar je (helemaal met zomers weer) optimaal kan genieten van alles wat zeilen te bieden heeft. Onze groep werd op een leuke, actieve en toegankelijke wijze betrokken bij het besturen van het schip. Maar er was ook meer dan voldoende tijd om lekker te relaxen met een koud drankje en te genieten van de heerlijke catering.
Wij vonden het top!

  Marc  de G. – 4 juni 2018


Geweldige dag gehad!

We hebben met een aantal leden van de personeelsvereniging een geweldige dag gehad op de grote en kleine Zuiderzee. Prima georganiseerd: toen ons deelnemersaantal groter werd dan gepland werd er snel een tweede schip geregeld! Deelnemers mochten aan boord de handen uit de mouwen steken maar ook gewoon heerlijk gaan zitten en genieten….. Voorzieningen aan boord waren prima, leuk personeel en goede service. Kortom een topdag waar we als vereniging nog vaak over napraten!

Personeelsvereniging GoOut! – 7 maart 2016


Ronduit geweldig!

Een geslaagd bedrijfsuitje waarbij iedere deelnemer heeft genoten en actief bezig is geweest. Dit uitje is echt een aanrader. Duidelijke voorbereiding, goede begeleiding; de mensen van Zuiderzee zijn enthousiast, relaxed en uitermate gastvrij.
Hartelijk bedankt Arnold, Pilou, Roman en Lila! Het was ronduit geweldig!

  Angela Scholz – Volkswagen – 13 juni 2017

Lees veel meer beoordelingen over de zeiltochten