Teamuitje zeilen op het Markermeer

Samen op een ongedwongen manier wat tijd doorbrengen. Relaxen én actief bezig zijn? Een teamuitje zeilen op de Zuiderzee is een mooie afwisseling van lekker eten, genieten van het buiten zijn, de handen uit de mouwen steken én tijd voor goede gesprekken bij mooi uitzicht.

De bemanning: gastvrij en flexibel

Meteen bij de ontvangst aan boord van het schip zullen jullie merken dat de bemanning gastvrij en flexibel is. We maken de dag graag zoals jullie hem willen hebben en hebben heel wat jaren ervaring om de weersomstandigheden en wensen van de gasten mooi te combineren.

Zeilen naar Marken, Volendam of Edam

Na een paar uur lekker zeilen kan er desgewenst worden aangemeerd in Marken, Edam of Volendam (of met gunstige wind in Hoorn). Even een rondje lopen met eventueel een wal-activiteit als een groepsfoto in klederdracht (Volendam) of een rondwandeling met een gids (Marken).

Jullie zullen zeker genieten van de vele versbereide hapjes, baksels en salades die uit de kombuis komen. Het programma is geheel met ons af te stemmen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit een van onze zeilarrangementen hieronder.

Teamuitje zeilen op het Markermeer – kort

AANTAL PERSONEN
Voor groepen van 20 t/m 30 personen hebben we liefdevol samengestelde arrangementen. In het blok hieronder staan een paar voorbeelden.
Kleinere of grotere groepen kunnen op aanvraag een zeiluitje met ons samenstellen. Bel even met Arnold: 06-12216936 of stuur een mailtje.

TIJD EN AFVAARTHAVEN
De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg).
De opstapplaats is Monnickendam (of anders in overleg)

Kies hier uit de meest geliefde teamuitjes

Dag zeilen op het IJsselmeer

Dag zeilen met het team

110 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
Allinclusive teamevent varen (6 uur). Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

op aanvraag 2 uur verlenging met BBQ-Buffet voor € 50,- pp extra.

> Ook een prachtige teamdag op het water?

Middag zeilen op het IJsselmeer

Middag zeilen

90 euro p.p. – all in – 20 t/m 30 personen
All inclusive voor een middag varen (4 uur van 11 tot 15 uur of van 13 tot 17 uur). Inclusief scheepshuur, lunch, borrelhapje, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Kom ook een middag varen op het IJsselmeer!

Een avond zeilen vanuit Monnickendam

Avond zeilen met collega’s

125 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
Allinclusive zeiltocht met het team (5 uur). Inclusief scheepshuur, luxe seizoensbuffet (of BBQ), een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Kom ook een avond zeilen met het team

We reageren zeer snel

1 + 3 = ?

Reviews over een teamuitje zeilen op het IJsselmeer

Fijne communicatie vooraf!

Afgelopen weekend een bedrijfsuitje gehad (29 personen) met Zuiderzee zeiltochten. Fijne communicatie vooraf en de dag zelf was super geregeld.
Arnold en zijn crew zijn relaxte mensen / het eten was top.
Bedankt voor de fijne dag!
  P. Verstappen- 25 juni 2022

Een tocht met de Zuiderzee is een aanrader!

5 oktober hebben wij ons teamuitje gehad op de Zuiderzee en we hebben een fantastische dag gehad. Het prachtige weer heeft natuurlijk meegeholpen, maar onderschat de gastvrijheid van Arnold, Pilou en Simon niet. Voor de inwendige mens wordt uitstekend gezorgd en het is vooral de bedoeling dat iedereen het erg naar zijn/haar zin heeft. Dat is gelukt. Een tocht met de Zuiderzee is een aanrader!
  Ria Schaap- 26 oktober 2018

Ronduit geweldig!

Een geslaagde bedrijfsuitje waarbij iedere deelnemer heeft genoten en actief bezig is geweest. Dit uitje is echt een aanrader. Duidelijke voorbereiding, goede begeleiding; de mensen van Zuiderzee zijn enthousiast, relaxed en uitermate gastvrij.
Hartelijk bedankt Arnold, Pilou, Roman en Lila! Het was ronduit geweldig!
   Angela Scholz – Volkswagen – 13 juni 2017

Lees veel meer beoordelingen over de zeiltochten