Feestelijke dag zeilen

Zeiltocht met taart en Prosecco

110,- euro p.p. – Allinclusive voor 20 t/m 30 personen      5 review sterren

Een feestelijk dag zeilen op het Markermeer is een leuk familiefeest of bedrijfsfeest op het water. Na een ontvangst met koffie, thee en superlekkere taart, gaan de trossen los. We hijsen dan samen met jullie de zeilen en genieten op het water van het mooie uitzicht.

‘s Middags serveren we een lunch van versbelegde sandwiches en verse smoothie of huisgemaakte soep. De lunch kan aan tafel gegeten worden of lekker informeel tijdens het zeilen aan dek. Alle tijd om lekker te zeilen en te genieten van het schip, een heerlijk glas prosecco en goed gezelschap! Een heerlijk alternatief voor een prachtige verjaardag op het water of een bijzonder jubileum.

Middag zeiltocht vanuit Monnickendam

Iedereen kan meehelpen aan dek! We vinden het leuk om jullie wegwijs te maken bij het zeilen en geven graag de touwtjes uit handen bij het hijsen van de zeilen en manoeuvres varen. Een keer voelen hoe het is om een schip van meer dan 70 ton te sturen? Neem het roer in handen. Relaxen aan dek of toekijken mag ook!

All-in feestelijk zeilen met vrienden of familie

  • 10:00 uur  Welkom aan boord in Monnickendam en ontvangst met koffie, thee en taart, daarna trossen los en zeilen!
  • 12:30 uur  Lunch tijdens het zeilen, voor anker of op Marken, in Edam of Volendam (afhankelijk van de weersomstandigheden).
  • 13:30 uur Tijdens het zeilen serveren we een borrelhap mét feestelijk glas Prosecco.
  • 15:00 uur  We nemen afscheid in de haven van Monnickendam.

Samen met ons de dag indelen dat kan natuurlijk ook! Bel of mail ons even om de dag door te spreken.

We reageren zeer snel

4 + 0 = ?

Reviews over een feestelijke dag zeilen

Hartelijk dank voor de gastvrijheid!
Wij hebben een fantastische zeiltocht gehad. Veel zon, vriendelijke mensen en een hele goede catering. Hartelijk dank voor de gastvrijheid! KBM Groep, Katwijk aan Zee

  KBM Groep – 19 juli 2018

Erg leuke ervaring, ontzettend goed verzorgd!

Wij hebben in mei met een aantal collega’s een zeiltrip gemaakt met de Zuiderzee en crew. De gehele dag (van 10 tot 3) was ontzettend goed verzorgd; lekkere broodjes, taart en prosecco! Wij kregen tevens de keuze om nog ergens aan te meren, dus wij hebben Volendam bezocht. Een erg leuke ervaring!

    Lisanne – mei 2017


Erg leuk en persoonlijk!

Leuk dat je mag meehelpen. Mooie balans van helpen en relaxen op het dek met een wijntje. Ook erg genoten van de zelfgemaakte taarten!

   Jula – juni 2017


Grandioos!

Alles tot in de puntjes geregeld. Zelf meehelpen met het zeilen, erg leuk. Dikke aanrader!

   Remko – mei 2017

Lees veel meer beoordelingen over de zeiltochten