Dag zeilen op het IJsselmeer

Zeiltocht met taart, lunch en drankjes

110,- euro p.p. – All inclusive voor 20 t/m 30 personen      5 review sterren

Komen jullie een dagje zeilen en genieten van de frisse lucht en het weidse uitzicht over het water? Van een decor van mooie zeilschepen met de havenplaatsjes Marken en Volendam aan de horizon. Het is tijd om met vrienden, collega’s en familie aan te monsteren voor een dag zeilen op de Zuiderzee, een schip van meer dan 117 jaar oud, waarop iedereen zich thuis en welkom voelt.

Een heerlijke dag zeilen…

Na een uitgebreide uitleg van de bemanning over het schip en haar tuigage, gaan de trossen los. Voor ieder gastbemanningslid is aan boord wat te doen: zeilen hijsen, een koers uitzetten en ook het roer in handen nemen of voor degene die wil: een oogje in het zeil houden bij al deze werkzaamheden. Luieren mag namelijk ook. En in het bijzonder genieten van een heerlijke dag zeilen!

Dag zeilen op het IJsselmeer – All inclusive


11:00 uur
  
Opstappen in Monnickendam. We ontvangen jullie met een kopje koffie en taart  (bijvoorbeeld een frambozen-witte-chocola-taart, een choco-espresso-notentaart of appel-rabarber-kruimeltaart).
11:30 uur  De trossen gaan los en daarna hijsen we de zeilen.
13:00 uur  Lunchtijd!
15:30 uur  Tijdens het zeilen serveren we een Hollandse borrelhap zoals haring op roggebrood, kaas en worst mét een juttertje.
17:00 uur  We nemen afscheid in de haven van Monnickendam.

op aanvraag:
2 uur verlenging met een BBQ-Buffet en drankjes €50,00 pp allin
17:30 uur  Het BBQ-buffet staat op tafel…!
19:00 uur  Wij zijn terug in de haven van Monnickedam

Samen met ons de dag zeilen op het IJsselmeer indelen dat kan natuurlijk ook. Dus bel of mail ons even om de dag door te spreken!

AANTAL PERSONEN
De tarieven p.p. zijn berekend voor een groep van 20 t/m 30 personen. Als de groep uit meer of minder personen bestaat, bel of mail ons!

PRIJS
De prijs is €110,- p.p. Dit is écht all inclusive zeilen! Met verlenging van 2 uur met BBQ € 50,00 extra allin.
Inclusief BTW, scheepshuur, ontvangst met koffie, thee en taart, lunch, borrelhap met een borrel, en ook frisdrank, bier en wijn.

TIJD
De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg). De zeiltocht duurt 8 uur.

AFVAARTHAVEN
De opstapplaats is Monnickendam met uitstekende parkeerplaatsen. Het is eventueel ook mogelijk om bijvoorbeeld in Volendam op te stappen.

We reageren zeer snel

0 + 1 = ?

Zo hebben onze gasten een dag zeilen op het IJsselmeer ervaren

Volop ruimte voor eigen wensen!
Een geweldige dag aan boord van de Zuiderzee gehad. Prachtig zeilschip, hele vriendelijke en deskundige bemanning en volop ruimte voor eigen wensen. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten en de catering is top!

Marion Verhoef – 23 september 2019 

Een tocht met de Zuiderzee is een aanrader!
5 oktober hebben wij ons teamuitje gehad op de Zuiderzee en we hebben een fantastische dag gehad. Het prachtige weer heeft natuurlijk meegeholpen, maar onderschat de gastvrijheid van Arnold, Pilou en Simon niet. Voor de inwendige mens wordt uitstekend gezorgd en het is vooral de bedoeling dat iedereen het erg naar zijn/haar zin heeft. Dat is gelukt. Een tocht met de Zuiderzee is een aanrader!
  Ria S. – 26 oktober 2018

Geweldige dag
Arnold en Pilou en scheepsmaat Erik wat een geweldige dag hebben jullie ons gegeven het weer zat mee dat is een mooie meevaller maar leuke verhalen in een relaxte omgeving en af en toe even de schouders eronder om te zeilen.

Heel de dag aan het roer was voor mij erg leuk. Het eten was heerlijk en met liefde bereidt kort om een echte aanrader. Tot zekers een volgende keer!

  Roel R. – 23 april 2018

Lees veel meer beoordelingen over een dag zeilen op het IJsselmeer, te danken aan al onze lieve gasten van de laatste jaren. We hopen jullie, net als deze eerdere groepen, een prachtige dag op het water te mogen bezorgen aan boord van onze oude dame: De Zuiderzee!