Reviews en beoordelingen over onze zeiltochten

Top dag gehad!

Wij hebben met Procoatings een geweldige dag gehad. het is een super mooie boot en de service is top! zeker een aanrader. De lunch en de BBQ waren heerlijk.

  Johan, 24 augustus 2015 – Relatiedag met lunch en BBQ

Topdag, ontspannen sfeer, lekker eten

Voor jong en oud een geweldige ervaring. Wij hebben erg genoten van deze heerlijke middag aan boord van De Zuiderzee met hun super vriendelijke bemanning!

  Willem en Wilma – 27 juni 2016

Een aanrader

Wat een vriendelijke ontvangst door deze prachtige mensen! Het uitje met onze afdeling is dankzij hen en hun crew een onvergetelijke dag geworden! Het eten was fantastisch en vers gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Tina Fijalka – 9 juli 2015

Ronduit geweldig!

Een geslaagde bedrijfsuitje waarbij iedere deelnemer heeft genoten en actief bezig is geweest. Dit uitje is echt een aanrader. Duidelijke voorbereiding, goede begeleiding; de mensen van Zuiderzee zijn enthousiast, relaxed en uitermate gastvrij.

Hartelijk bedankt Arnold, Pilou, Roman en Lila! Het was ronduit geweldig!

    Angela Scholz – Volkswagen – 13 juni 2017

In één woord Geweldig!

We voelden ons direct ‘thuis’. Na de eerste uitleg met z’n allen aan de slag. De echte bemanning werkte zo enthousiast, dat je als ‘gast’ niet stil kon blijven zitten. Ondertussen verzorgde Pilou ook nog een prima aangeklede borrel en vervolgens verschillende salades bij de BBQ. Alles smaakte opperbest!

Anja Bosma – september 2014

Water, wind en weinig woorden

Een dagje varen op de Zuiderzee is de perfecte combinatie van ontspanning, luieren, activiteit en plezierig samen-zijn. De inwendige mens wordt verwend, maar niet overvoerd (wat ik heel prettig vind). De bemanning geeft je een ‘thuis’-gevoel, zodat ik me vrij voel te nemen wat ik nodig heb. Een aanrader!

    Sjuul Adema – 17 mei 2015

Het was een geweldige ervaring!

Het moment dat je uit de haven komt, de motor uitgaat en het schip vaart krijgt dankzij de zeilen heeft een diepe indruk achtergelaten. Het warme onthaal en de fijne sfeer aan boord hebben ook geholpen om deze dag onvergetelijk te maken.

Thomas Renner – oktober 2017

Erg leuke ervaring, ontzettend goed verzorgd!

Wij hebben in mei met een aantal collega’s een zeiltrip gemaakt met de Zuiderzee en crew. De gehele dag (van 10 tot 3) was ontzettend goed verzorgd; lekkere broodjes, taart en prosecco! Wij kregen tevens de keuze om nog ergens aan te meren, dus wij hebben Volendam bezocht. Een erg leuke ervaring!

    Lisanne – 18 mei 2017

Heerlijke dag gehad

Wij hebben een heerlijke dag zeilen gehad. Gezellige bemanning, uitstekende verzorging en een prachtige boot! We werden opgehaald in de haven bij Marinapark Volendam waar we verbleven dus dat was helemaal chique. En tot slot deed het weer ook nog leuk mee dus alles bij elkaar een topervaring. Zeker een aanrader!

Emmeke Vierhout – 29 oktober 2013

Fantastische dag!

Wij houden eenmaal per jaar een familiedag en dit keer hebben we voor het schip “Zuiderzee” gekozen. Het was een fantastische dag, heerlijk op het water, het eten en drinken was heerlijk, we hadden mooi weer. De leeftijden van ons gezelschap varieerden van 4 maanden tot 82 jaar en dat ging prima! Leon, onze zoon, mocht meesturen met Arnold (de eigenaar) en dat vond hij prachtig! Al met al een heerlijke dag om nooit te vergeten! Arnold, Pilou en de kinderen bedankt voor alles!!!

Familie Van Garderen (Schalkwijk), 21 mei 2014

Erg leuk en persoonlijk!

Leuk dat je mag meehelpen. Mooie balans van helpen en relaxen op het dek met een wijntje. Ook erg genoten van de zelfgemaakte taarten!

   Jula – 10 juni 2017

Grandioos!

Alles tot in de puntjes geregeld. Zelf meehelpen met het zeilen, erg leuk. Dikke aanrader!

   Remko – 18 mei 2017

Aanrader!

Alles goed verzorgd, zowel het zeilen als eten & drinken. Bovendien een erg vriendelijke bemanning!

Vera Leferink – 24 november 2017