Prijzen dagtocht zeilen in 2024

(prijzen per persoon en inclusief btw, scheepshuur, ALLE drankjes en hapjes)

Prijs
p.p.
Aantal uur Zeilarrangementen
(voor 20 t/m circa 30 personen)
Tijden
€ 90 4 uur Zeilen en lunchen 11-15 uur
13- 17 uur
€125 5 uur Avondzeilen, borrelen en BBQ in overleg
€110 6 uur
2 uur extra
Dagzeilen, ontvangst, lunch, borrelhap
op aanvraag: 2 uur verlenging met BBQ + €50 p.p.
11-17 uur

Meezeilen

Prijs
p.p.
Aantal uur Meezeildagen
(voor 1 t/m circa 12 personen)
Tijden
€ 85 6 uur INDIVIDUEEL meezeilen IJsselmeer Zie afvaardata
€110 9 uur INDIVIDUEEL meezeilen naar de Marker Wadden Zie afvaardata
€110 7-8 uur INDIVIDUEEL meezeilen Wadden Zie afvaardata
prijzen dagtocht zeilen IJsselmeer

Goed om even te lezen!


  • Bijzondere wensen: Bepaalde wensen of ideeën over de duur van de zeil-dagtocht, de invulling, de hapjes en drankjes of eventuele uitstapjes aan de wal? We vinden het altijd leuk om mee te denken en maken graag een passend programma op maat!
  • Groep kleiner dan 20 personen: Het is altijd mogelijk een arrangement voor een kleinere groep te boeken dan aangegeven. We rekenen dan de prijs van het arrangement x het minimale aantal personen dat bij het arrangement vermeld staat (dus voor een avond zeilen met borrel en BBQ is dit 125 euro per persoon x 20 personen= 2500 euro).
  • Groep groter dan 34 personen: Het is natuurlijk ook mogelijk een arrangement voor meer dan het maximale aantal personen te boeken. We huren dan een passend schip in dat samen met de Zuiderzee een prachtige dag vaart. Een goede keus als de groep graag een wedstrijdelement aan de zeildag wil toevoegen. Een echte regatta tussen twee of meer schepen!
  • We kunnen de maaltijden ook met alleen biologische producten bereiden, we rekenen hiervoor 20% bovenop de arrangementsprijs.
  • Allinclusive prijzen dagtocht zeilen: Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief scheepshuur, BTW, havengelden, bemanning en de beschreven verzorging. Het is dus écht allinclusive!
  • Optie: Een bepaalde datum in optie nemen? Wij geven in principe altijd een optie voor een week, op korte termijn geldt een kortere optie.
  • Reserveren: Wij sturen een contract toe, dat ondertekend terug gestuurd moet worden om de reservering wederzijds te bevestigen.
  • Betalingscondities: Bij contractondertekening vragen wij een aanbetaling van 50 % van het totaalbedrag. De resterende 50% moet 14 dagen voor afvaart worden voldaan.
  • Onze algemene voorwaarden staan hier.
  • Storm- of annuleringsverzekering: Het is mogelijk via Kuiper Verzekeringen een verzekering af te sluiten.
Tarieven vaartocht inclusief hapjes en drankjes