Teambuilding zeilen

Een frisse wind nodig voor het team? Behoefte om het uitzicht te verruimen en dezelfde koers te varen? Dan is het tijd voor een teambuilding zeilen op het IJsselmeer en de touwtjes in handen te nemen en samen de zeilen te hijsen.

Het roer uit handen geven

De bemanning zal jullie een uitgebreide introductie geven voor de zeiltocht. Goede afspraken maken en iemand die het overzicht houdt zijn essentieel aan boord. Wie zet de koers uit en durft de commando’s te geven. De Zuiderzee is een echt zeilschip en jullie hijsen de zeilen dan ook met de hand. Op deze dag krijgt iedereen een duidelijke taak met taakomschrijving, zodat we niet hoeven toe te kijken waar het schip strandt.


Waarom kiezen jullie voor de Zuiderzee

– Bemanning met onverdeelde aandacht voor de gasten en ongekende liefde voor het schip
– Schipper Arnold met 23 jaar ervaring
– Het enige dagtochtenschip zonder draaiende generator. Dus echte stilte tijdens het zeilen…
– De zeilen hijsen we met touwen, écht teamwerk dus.
– Het enige dagtochtenschip met taart uit eigen oven!
– Samen met jullie houden we een stuk Nederlandse erfgoed levend met de sfeer van toen en het comfort van nu.

Teambuilding zeilen op het IJsselmeer – kort

AANTAL PERSONEN
We hebben arrangementen samengesteld voor groepen van 20 t/m 34 personen. Is de groep groter of kleiner, vraag gerust meer info over een passende teambuilding. Bel even met Pilou: 06-53676549 of stuur een mailtje. We maken ook graag een offerte op maat voor een serieuze teamtraining met begeleiding van een ervaren coach.

TIJDEN EN AFVAARTHAVEN
De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg).
De opstapplaats is meestal Monnickendam. We denken graag mee over andere locaties voor een teambuilding zeilen naar wens.

Kies hier uit de meest geboekte teambuildings

Dag zeilen op het IJsselmeer

Teambuilding dag zeilen

110 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
All inclusive teambuilding varen (8 uur). Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, een luxe BBQ-buffet, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Een mooie teambuildingsdag zeilen

Weekend Amsterdam zeiltocht

Zeilen + hotel-overnachting

circa 175 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Inclusief BTW, scheepshuur (8 uur), koffie en taart, lunch, borrelhapjes, een luxe BBQ-buffet, bier, wijn, frisdrank en een overnachting in een 2-persoons hotelkamer.

> Een teambuilding zeiltocht met overnachting in Volendam

Een avond zeilen vanuit Monnickendam

Avond zeilen met het team

85 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
All inclusive middag/avond teambuilding (5 uur). Inclusief scheepshuur, luxe seizoensbuffet (of BBQ), een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Een teambuilding/netwerkborrel met BBQ op het water

We reageren zeer snel

1 + 2 = ?

Reviews over een dag zeilen met het team


Geweldige dag gehad!

We hebben met een aantal leden van de personeelsvereniging een geweldige dag gehad op de grote en kleine Zuiderzee. Prima georganiseerd, toen ons deelnemersaantal groter werd dan gepland werd er snel een tweede schip geregeld! Deelnemers mochten aan boord de handen uit de mouwen steken maar ook gewoon heerlijk gaan zitten en genieten….. Voorzieningen aan boord waren prima, leuk personeel en goede service. Kortom een topdag waar we als vereniging nog vaak over napraten!

Personeelsvereniging GoOut! – 7 maart 2016


Ronduit geweldig!

Een geslaagd bedrijfsuitje waarbij iedere deelnemer heeft genoten en actief bezig is geweest. Dit uitje is echt een aanrader. Duidelijke voorbereiding, goede begeleiding; de mensen van Zuiderzee zijn enthousiast, relaxed en uitermate gastvrij.
Hartelijk bedankt Arnold, Pilou, Roman en Lila! Het was ronduit geweldig!

  Angela Scholz – Volkswagen – 13 juni 2017

Lees veel meer beoordelingen over de zeiltochten die teams, familie’s en andere groepen bij ons aan boord hebben gemaakt. Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor recente foto’s en nieuwtjes.