Teambuilding zeilen

Een frisse wind nodig voor het team? Behoefte om het uitzicht te verruimen en dezelfde koers te varen? Dan is het tijd voor een teambuilding zeilen op het IJsselmeer en de touwtjes in handen te nemen en samen de zeilen te hijsen.

Het roer uit handen geven

De bemanning zal jullie een uitgebreide introductie geven voor de zeiltocht. Goede afspraken maken en iemand die het overzicht houdt zijn essentieel aan boord. Wie zet de koers uit en durft de commando’s te geven. De Zuiderzee is een echt zeilschip en jullie hijsen de zeilen dan ook met de hand. Op deze dag krijgt iedereen een duidelijke taak met taakomschrijving, zodat we niet hoeven toe te kijken waar het schip strandt.

Waarom kiezen jullie voor de Zuiderzee

  • Bemanning met onverdeelde aandacht voor de gasten en ongekende liefde voor het schip
  • Schipper Arnold met 25 jaar ervaring
  • Het enige dagtochtenschip zonder draaiende generator. Dus echte stilte tijdens het zeilen…
  • De zeilen hijsen we met touwen, écht teamwerk dus.
  • Samen met jullie houden we een stuk Nederlandse erfgoed levend met de sfeer van toen en het comfort van nu.

Teambuilding zeilen op het IJsselmeer – kort

AANTAL PERSONEN
We hebben arrangementen samengesteld voor groepen van 20 t/m 30 personen. Is de groep groter of kleiner, vraag gerust meer info over een passende teambuilding. Bel even met Arnold: 06-12216936 of stuur een mailtje. We maken ook graag een offerte op maat voor een serieuze teamtraining met begeleiding van een ervaren coach.

TIJDEN EN AFVAARTHAVEN
De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg).
De opstapplaats is meestal Monnickendam. We denken graag mee over andere locaties voor een teambuilding zeilen naar wens.

Kies hier uit de meest geboekte teambuildings

Dag zeilen op het IJsselmeer

Teambuilding dag zeilen

110,- euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
All inclusive teambuilding varen (6 uur). Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

op aanvraag:
2 uur verlenging met BBQ-Buffet en drankjes voor €50,00 pp extra.

> Een mooie teambuildingsdag zeilen

Middag zeilen op het IJsselmeer

Middag zeilen

90 euro p.p. – all in – 20 t/m 30 personen
All inclusive voor een middag varen (4 uur van 11 tot 15 uur of van 13 tot 17 uur). Inclusief scheepshuur, lunch, borrelhapje, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Kom ook een middag varen op het IJsselmeer!

Een avond zeilen vanuit Monnickendam

Avond zeilen met het team

125 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
All inclusive middag/avond teambuilding (5 uur). Inclusief scheepshuur, luxe seizoensbuffet (of BBQ), een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Een teambuilding/netwerkborrel met BBQ op het water

We reageren zeer snel

5 + 3 = ?

Reviews over een teambuilding uitje op de boot

Tot in de puntjes geregeld
We hebben een fantastische dag gehad met z’n allen op het zeilschip! Alles was tot in de puntjes geregeld door Arnold en Pilou. Het eten was heerlijk en de boot was een fijne plek voor onze teambuilding. Een leuke mix van zeilen, ontspannen in de zon en een rondje Volendam maakte de dag voor ons perfect. Een absolute aanrader!

   Jacolien Boer – 20 juni 2018

Beste bedrijfsuitje van de afgelopen jaren
Beste Arnold en Pilou, Ik hoorde afgelopen week dat dit het beste bedrijfsuitje was van de afgelopen jaren. De professionele leiding van Arnold en de culinaire kwaliteiten van Pilou zijn van hoog niveau. Ilonka maakt het team compleet met haar duidelijke uitleg en commando’s. Bedankt voor de bijzondere middag op de Gouwzee.

  Jan Bos – Keijsers Interiors – 15 oktober 2018

Top dag gehad!

Wij hebben met Procoatings een geweldige dag gehad. het is een super mooie boot en de service is top! zeker een aanrader. De lunch en de BBQ waren heerlijk.

   Johan –  augustus 2015


Geweldige dag gehad!

We hebben met een aantal leden van de personeelsvereniging een geweldige dag gehad op de grote en kleine Zuiderzee. Prima georganiseerd, toen ons deelnemersaantal groter werd dan gepland werd er snel een tweede schip geregeld! Deelnemers mochten aan boord de handen uit de mouwen steken maar ook gewoon heerlijk gaan zitten en genieten….. Voorzieningen aan boord waren prima, leuk personeel en goede service. Kortom een topdag waar we als vereniging nog vaak over napraten!

Personeelsvereniging GoOut! – 7 maart 2016

Lees veel meer beoordelingen over de zeiltochten die teams, familie’s en andere groepen bij ons aan boord hebben gemaakt.