Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer

Tijd voor ontspanning én ook een actief programma? Ruimte voor goede gesprekken op een mooie plek? Een bedrijfsuitje zeilen op ons zeilschip is een mooie afwisseling van heerlijke hapjes, genieten van het mooie uitzicht en de handen uit de mouwen steken.

De bemanning: vriendelijk en ontspannen

Meteen bij het welkomspraatje aan boord door de schipper en maat zullen jullie merken dat de crew gastvrij en flexibel is. We maken het bedrijfsuitje graag helemaal naar wens en hebben met zoveel groepen gezeild dat we de weersomstandigheden en wensen van de gasten weten te combineren tot een perfect bedrijfsuitje.

Zeilen en een Zuiderzee-haven bezoeken

Na een paar uur lekker zeilen op het IJsselmeer kunnen we eventueel aanmeren op Marken, in Edam of Volendam en met gunstige wind zelfs in Hoorn. Even de benen strekken en desgewenst een wal-activiteit zoals een groepsfoto in klederdracht in Volendam of een rondwandeling op Marken.

Jullie zullen zeker genieten van de versbereide hapjes, taarten en salades die uit de kombuis komen. Het programma van jullie bedrijfsuitje kan helemaal op maat worden gemaakt, maar je kunt ook meteen een van onze zakelijke zeilarrangementen hieronder reserveren.

Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer – kort

AANTAL PERSONEN
Kom je met een groep van 20 t/m 34 personen, reserveer dan een van de ons samengestelde arrangementen, helemaal geschikt voor een boeiend bedrijfsuitje zeilen. In het blok hieronder staan een paar voorbeelden.
Een bedrijfsuitje zeilen met een kleinere of grotere groep? Bel even met Pilou voor een programma op maat: 06-53676549 of stuur een mailtje.

TIJD EN OPSTAPHAVEN
De tijd van in- en uitschepen is naar keuze (in overleg).
Jullie bedrijfsuitje zeilen start in Monnickendam. Willen jullie het uitje liever starten in Volendam, Edam of op Marken? Vraag even naar de mogelijkheden.

Kies hier uit de meest populaire bedrijfsuitjes zeilen

Dag zeilen op het IJsselmeer

Dag zeilen op het IJsselmeer

110 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Allinclusive bedrijfsevent varen (8 uur). Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, een luxe BBQ-buffet, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

> Meest geboekt! Dag varen op het IJsselmeer

Weekend Amsterdam zeiltocht

Zeilen + hotel-overnachting

circa 175 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Bedrijfsweekend inclusief BTW, scheepshuur (8 uur), koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, een luxe BBQ-buffet, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee en een overnachting in een 2-persoons hotelkamer.

Voor een weekend Volendam/Amsterdam met perfecte zeildag

Een avond zeilen vanuit Monnickendam

Avond zeilen met collega’s

85 euro p.p. – All-In – 20 t/m 34 personen
Allinclusive zeiltocht met het bedrijf (5 uur). Inclusief scheepshuur, luxe seizoensbuffet (of BBQ), een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

Ook een mooie avond zeilen op het IJsselmeer?

We reageren zeer snel

1 + 4 = ?

Bedrijfsuitje zeilen IJsselmeer – REVIEWS

Een echte aanrader
Arnold en Pilou en scheepsmaat Erik wat een geweldige dag hebben jullie ons gegeven het weer zat mee dat is een mooie meevaller maar leuke verhalen in een relaxte omgeving en af en toe even de schouders eronder om te zeilen. Heel de dag aan het roer was voor mij erg leuk.
het eten was heerlijk en met liefde bereidt kort om een echte aanrader.
Tot zekers een volgende keer!

   Roel R. – 23 april 2018


Top dag gehad!

Wij hebben met Procoatings een geweldige dag gehad. het is een super mooie boot en de service is top! zeker een aanrader. De lunch en de BBQ waren heerlijk.

   Johan –  augustus 2015


Ronduit geweldig!

Een geslaagd bedrijfsuitje waarbij iedere deelnemer heeft genoten en actief bezig is geweest. Dit uitje is echt een aanrader. Duidelijke voorbereiding, goede begeleiding; de mensen van Zuiderzee zijn enthousiast, relaxed en uitermate gastvrij.
Hartelijk bedankt Arnold, Pilou, Roman en Lila! Het was ronduit geweldig!

  Angela Scholz – Volkswagen – juni 2017

Lees veel meer beoordelingen over de bedrijfsuitjes die andere bedrijven met ons zeilden of kijk eens op onze Facebook-pagina voor nieuwtjes en foto’s.