Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer

Tijd voor ontspanning én ook een actief programma? Ruimte voor goede gesprekken op een mooie plek? Een bedrijfsuitje zeilen op ons zeilschip is een mooie afwisseling van heerlijke hapjes, genieten van het mooie uitzicht en de handen uit de mouwen steken.

De bemanning: vriendelijk en ontspannen

Meteen bij het welkomspraatje aan boord door de schipper en maat zullen jullie merken dat de crew gastvrij en flexibel is. We maken het bedrijfsuitje zeilen graag helemaal naar wens en hebben met zoveel groepen gezeild dat we de weersomstandigheden en wensen van de gasten weten te combineren tot een perfect bedrijfsuitje.

Zeilen en een Zuiderzee-haven bezoeken

Na een paar uur lekker zeilen op het IJsselmeer kunnen we eventueel aanmeren op Marken, in Edam of Volendam en met gunstige wind zelfs in Hoorn. Even de benen strekken en desgewenst een wal-activiteit zoals een groepsfoto in klederdracht in Volendam of een rondwandeling op Marken.

Jullie zullen zeker genieten van de versbereide hapjes, taarten en salades die uit de kombuis komen. Het programma van jullie bedrijfsuitje zeilen kan helemaal op maat worden gemaakt, maar je kunt ook meteen een van onze zakelijke zeilarrangementen hieronder reserveren.

Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer – kort

AANTAL PERSONEN
Kom je met een groep van 20 t/m 30 personen, reserveer dan een van de ons samengestelde arrangementen, helemaal geschikt voor een boeiend bedrijfsuitje zeilen. In het blok hieronder staan een paar voorbeelden.
Een bedrijfsuitje zeilen met een kleinere of grotere groep? Bel even met Arnold voor een programma op maat: 06-12216936 of stuur een mailtje.

TIJD EN OPSTAPHAVEN
De tijd van in- en uitschepen is naar keuze (in overleg).
Jullie bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer start in Monnickendam. Willen jullie het zeiluitje liever starten in Volendam, Edam of op Marken? Vraag even naar de mogelijkheden.

Kies hier uit de meest populaire bedrijfsuitjes zeilen

Dag zeilen op het IJsselmeer

Dag zeilen op het IJsselmeer

110 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
Allinclusive bedrijfsevent varen (6 uur). Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

op aanvraag 2 uur verlenging met BBQ- Buffet en drankjes € 50,00 pp extra.

> Meest geboekt! Dag varen op het IJsselmeer

Middag zeilen op het IJsselmeer

Middag zeilen

90 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
Allinclusive voor een ochtend/middag zeilen met het bedrijf (4 uur van 11 tot 15 uur of van 13 tot 17 uur). Inclusief scheepshuur, lunch, borrelhapje, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

Een heerlijke middag als bedrijfsuitje?

Een avond zeilen vanuit Monnickendam

Avond zeilen met collega’s

125 euro p.p. – All-In – 20 t/m 30 personen
Allinclusive zeiltocht met het bedrijf (5 uur). Inclusief scheepshuur, luxe seizoensbuffet (of BBQ), een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee.

Ook een mooie avond zeilen op het IJsselmeer?

We reageren zeer snel

1 + 2 = ?

Bedrijfsuitje zeilen IJsselmeer – REVIEWS

Een echte aanrader
Arnold en Pilou en scheepsmaat Erik wat een geweldige dag hebben jullie ons gegeven het weer zat mee dat is een mooie meevaller maar leuke verhalen in een relaxte omgeving en af en toe even de schouders eronder om te zeilen. Heel de dag aan het roer was voor mij erg leuk.
het eten was heerlijk en met liefde bereidt kort om een echte aanrader.
Tot zekers een volgende keer!

   Roel R. – 23 april 2018

Beste bedrijfsuitje van de afgelopen jaren
Beste Arnold en Pilou, Ik hoorde afgelopen week dat dit het beste bedrijfsuitje was van de afgelopen jaren. De professionele leiding van Arnold en de culinaire kwaliteiten van Pilou zijn van hoog niveau. Ilonka maakt het team compleet met haar duidelijke uitleg en commando’s. Bedankt voor de bijzondere middag op de Gouwzee.

  Jan Bos – Keijsers Interiors – 15 oktober 2018

Warm onthaal
Leuk bedrijfsuitje met lekker eten en een ontspannen sfeer. Leuke eigenaren. We kregen een warm onthaal en een heldere korte uitleg. Daarna lekker het water op met de boot. Helaas niet heel mooi weer, maar dat maakte de sfeer er niet minder om. Zo nu en dan de zon op je toet, een wijntje in je hand en een hapje erbij, heerlijk!!
  Nina L. – 11 september 2018


Ronduit geweldig!

Een geslaagd bedrijfsuitje varen waarbij iedere deelnemer heeft genoten en actief bezig is geweest. Dit uitje is echt een aanrader. Duidelijke voorbereiding, goede begeleiding; de mensen van Zuiderzee zijn enthousiast, relaxed en uitermate gastvrij.
Hartelijk bedankt Arnold, Pilou, Roman en Lila! Het was ronduit geweldig!

  Angela Scholz – Volkswagen – juni 2017

Lees veel meer beoordelingen en wat anderen over hun bedrijfsuitje zeilen vonden of kijk eens op onze Facebook-pagina voor nieuwtjes en foto’s.