Dag of weekend zeilen

Zeiltocht met bijvoorbeeld taart, smoothie, Tapas of BBQ en drankjes

Prijs op aanvraag – All-in t/m 34 personen      5 review sterren

Overnachten in een hotel of op een boerderij in de buurt en overdag heerlijk zeilen met de Zuiderzee. Een weekend Noord-Holland beleven op en rond het water. Bijvoorbeeld 1 dag zeilen en 1 dag naar Amsterdam met de bus.

Een heerlijke dag zeilen

Na een uitgebreide uitleg van de bemanning over het schip en haar tuigage, gaan de trossen los en is er voor ieder gastbemanningslid wat te doen: zeilen hijsen, een koers uitzetten en ook het roer overnem
en of voor degene die wil: een oogje in het zeil houden bij al deze werkzaamheden. Luieren mag namelijk ook. En in het bijzonder genieten van een bijzondere dag zeilen!

Dag zeilen met relaties of vereniging

Hoe kan een dag zeilen eruit zien?
11:00 uur
  
Opstappen in Monnickendam. We verwelkomen jullie met een kopje koffie en taart  (zoals choco-espresso-notentaart of appel-pruimen-kruimeltaart).
11:30 uur  We gooien de los en hijsen daarna de zeilen.
13:00 uur  Lunch van luxe sandwiches en soep of verse smoothie!
15:30 uur  Tijdens het zeilen serveren we een Hollandse borrelhap zoals haring op roggebrood, kaas en worst mét een juttertje.
17:30 uur  Het BBQ-buffet komt er aan…!
19:00 uur  We nemen afscheid in de haven van Monnickendam of Volendam, waar jullie het hotel naar keuze kunnen opzoeken.

Samen met ons de dag zeilen indelen, bijvoorbeeld later inschepen en langer zeilen, kan natuurlijk ook. Dus bel of mail ons even om de dag (of het weekend) door te spreken!


Wij maken zeiltochten met groepen t/m 34 personen aan boord van de Zuiderzee. Met een klein groepje of meer personen? Bel of mail ons voor een passende prijs!

TIJD
De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg). De zeiltocht kan bijvoorbeeld 4, 5 of 8 uur.

AFVAARTHAVEN
De opstapplaats is Monnickendam, Edam, Marken of Volendam. Zo mogelijk in de buurt van het hotel!

We reageren zeer snel

2 + 0 = ?

Reviews over een dag zeilen met hotel-overnachting

Zeilen, chillen en een koel biertje
Mooie boot, vriendelijke gastheren, lekker eten – geweldige dag op de Zuiderzee
Pilou, Arnold en Simon gaven ons een geweldige zeiltocht en een heerlijke middag op het IJsselmeer. Zeilen, chillen en een koel biertje drinken onder vrienden – en dit alles onder de Zwitserse vlag; – ) Wat wil je nog meer? !Ik kan de reis 100% aanbevelen – zelfs het weer was goed georganiseerd. . .
  Swing3122, Bern – Zwitserland – 19 mei 2018

Het was een geweldige ervaring!
Het moment dat je uit de haven komt, de motor uitgaat en het schip vaart krijgt dankzij de zeilen heeft een diepe indruk achtergelaten. Het warme onthaal en de fijne sfeer aan boord hebben ook geholpen om deze dag onvergetelijk te maken.

Thomas Renner – oktober 2017


Heerlijke dag gehad

Wij hebben een heerlijke dag zeilen gehad. Gezellige bemanning, uitstekende verzorging en een prachtige boot! We werden opgehaald in de haven bij Marinapark Volendam waar we verbleven dus dat was helemaal chique. En tot slot deed het weer ook nog leuk mee dus alles bij elkaar een topervaring. Zeker een aanrader!

Emmeke Vierhout – oktober 2013


Aanrader!

Alles goed verzorgd, zowel het zeilen als eten & drinken. Bovendien een erg vriendelijke bemanning!

Vera Leferink – november 2017


Lees veel meer beoordelingen over de zeiltochten