Update voorwaarden (28 mei 2020)
Bij reservering gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden én met het Corona-protocol die de branchevereniging met ons heeft opgesteld. Wilt u het protocol uitgeprint en met een paraaf getekend meenemen aan boord? Bij voorbaat dank!

Algemene voorwaarden dag meezeilen

1. Bij elke meezeildag is de prijs per persoon vermeld. Drankjes of snacks zijn niet in de prijs inbegrepen, tenzij dit is aangegeven.
2. We houden graag rekening met voedsel-allergieën. Kunt u dit uiterlijk 1 week voor afvaart laten weten ivm de planning en inkoop.
3. Onze meezeilers zijn verzekerd overeenkomstig de bepaling van de wet aansprakelijkheidsverzekering.
4. De schipper heeft het recht om niet uit te varen bij weersvoorspelling van windkracht 7 of meer.
5. We zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van kleding en andere zaken tijdens de zeiltocht.
6. Het is niet mogelijk om huisdieren mee te nemen.
7. Kinderen onder de 16 jaar kunnen mee mits zij begeleid worden door een volwassene.
8. Inschepen graag 15 minuten voor afvaart. Als u te laat bent dient de prijs van de meezeildag alsnog betaald te worden.
9. Het is fijn als u de reservering meeneemt om in te schepen. We houden erg van persoonlijke contact, dus we hebben ook een ouderwets lijstje met namen liggen.
10. De eindtijd is enigszins afhankelijk van de weersomstandigheden.
11. Wanneer u de zeiltocht om welke reden dan ook wilt annuleren, brengen wij het volgende aan u in rekening:
50% van de reissom vanaf de boekdatum tot 1 maand voor vertrek;
100% van de reissom vanaf 1 maand t/m de dag van vertrek.
12. Voor ons is het prettig als u de betaling via iDEAL op onze website voldoet. De reservering is definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven.
13. Voor onze meezeiltochten geldt een minimum aantal deelnemers van 16. Mochten er minder deelnemers zijn, heeft Zuiderzee Zeiltochten het recht om de zeiltocht te annuleren. U kunt dan een andere datum uitkiezen of u ontvangt het betaalde bedrag terug..

Met deelname aan één van onze dagtochten aanvaardt u de bovengenoemde door Zuiderzee Zeiltochten opgestelde voorwaarden.

En dan nog dit:

– Het is handig om bij het weer passende kleding mee te nemen. In ieder geval zijn laagjes kleding en regenkleding en platte schoenen praktisch.